Yoga

Yoga

Soms moet je stil staan om te beseffen waar je op dat moment staat in het leven. Ik wil niet zwaar of zweverig doen, maar soms is het handig om zo’n moment voor jezelf te creëren.

Als ik terug kijk naar de afgelopen weken ben ik vol in ontwikkeling. Met mezelf als persoon, met m’n kinderen, m’n relatie, m’n dierbaren om me heen, m’n werk én natuurlijk YogaTrekking. Hoewel ik soms nogal ongeduldig van aard ben en vaak op het moment zelf het maar niet snel genoeg vind gaan, eigenlijk het liefst nog alles tegelijk wil, moet ik mezelf weer even tot stilstand brengen. Wanneer ik dan een moment van stilte voor mezelf heb gecreëerd, zie ik pas waar ik sta en wat voor ontwikkelingen er al hebben plaatsgevonden. Dit soort momenten heb ik voor mezelf echt nodig anders blijf ik maar als een trein doorrazen.

Dit is onder andere een reden voor mij waarom ik yoga nodig heb in mijn leven, waarom ik yogadocente ben. Ik wil iedereen die het nodig heeft ook zo’n moment geven, om stil te laten staan bij wat je al hebt. Wanneer ik dit opschrijf moet ik denken aan een citaat van Eckhart Tolle in het boek de nieuwe aarde; “Als je liever je doel bereikt dan doet wat je aan het doen bent, heb je last van stress”.

Liefs Rebecca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *