Yoga reizen Frankrijk, Oostenrijk en andere bestemmingen in Europa

Yoga reizen Frankrijk, Oostenrijk en andere bestemmingen in Europa

Yoga reizen Frankrijk, Oostenrijk en andere bestemmingen in Europa

Yoga en bergwandelen in de bergen is precies waar YogaTrekking voor staat. Het begrip YogaTrekking is in Nepal en India een bekend fenomeen, alleen wel erg ver weg voor een weekje vakantie. Wij organiseren voornamelijk yoga reizen in Frankrijk, Oostenrijk en Italië, onder begeleiding van een yogadocent en International Mountain Leader. Uiteraard zijn alle bestemmingen op prachtige locatie’s in de bergen voornamelijk in de Alpen.

Yogareizen, YogaTrekking op Youtube

Onze yogareizen, bergwandelvakantie’s zijn uniek en anders dan een standaard yoga retreat. Afgelopen week hebben we een sfeerimpressie gemaakt van de reizen van de vorige YogaTrekkings in de Alpen. Door  middel van het filmpje is goed zichtbaar op wat voor prachtige locatie’s we komen tijdens de wandelingen en trektochten. Hierdoor beoefenen we yoga niet in een yogastudio maar in de buitenlucht op unieke locatie’s in de bergen.

Klik hier om onze sfeerimpressie te bekijken.

 

Waarom YogaTrekking?

Wat is het verschil tussen YogaTrekking en een standaard yoga retreat? Yogatrekking is de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Bij YogaTrekking bieden we ook dagelijks meerdere yogasessies aan. De overige invulling van de dag maakt het verschil. Wij maken elke dag mooie tochten in de bergen, we komen op plaatsen waar je anders nooit zal komen. Doordat je de hele dag actief in de natuur bent, maak je jezelf helemaal los van je alledaagse leven. Hierdoor kom je weer bij jezelf op een actieve en natuurlijke manier. Het is een week om te genieten van de omgeving en om jezelf zowel fysiek als mentaal weer op te laden. (en natuurlijk gezelligheid)

 

Wil je ook op YogaTrekking?

Hier vind je op chronologische volgorde onze yogareizen-bergwandelreizen;

Yogareis Frankrijk, ‘De bergen in bloei

Yogareis Oostenrijk, ‘Raurisertal’

Yogareis Frankrijk/Italië, ‘Tour de Chambeyron

Yogareis Frankrijk, ‘Indian Summer’