Lees hier de recensies van reizigers die hebben deelgenomen aan een YogaTrekking. Mail nieuwe recensies naar info@yogatrekking.nl en wij zullen het online zetten. Zonder uitzondering!

 

Germa, YogaTrekking in Parc National Des Ecrins, oktober 2016

Wandelen in de bergen was bekend voor mij, maar de combinatie met Yoga nieuw. Ook met geringe ervaring met Yoga is deze reis heel goed te doen!  De combinatie is een bijzondere ervaring waardoor je heel ontspannen thuis komt.

Hartelijke groet, Germa

 

Viola, YogaTrekking in Parc National Des Ecrins, oktober 2016

Ik kijk terug op een heerlijke week in de bergen met een perfecte balans tussen in- en ontspanning!
Anne en Rebecca, bedankt voor de goede en flexibele organisatie.
Annemarie en Taco, bedankt voor de gastvrijheid en de overheerlijke maaltijden in Alpelune.
Reisgenoten, bedankt voor de gezelligheid en de ontspannen sfeer.

Viola

 

Janneke, YogaTrekking in Parc National Des Ecrins, oktober 2016

“Ik heb met volle teugen genoten van de combinatie yoga/bergwandelen. Het leverde me veel energie en inspiratie op. Dit heeft de bergen een “nieuwe kleur”  gegeven zoals ik die, na veel bergwandeltochten, nog niet eerder had ervaren. Jullie goede vrolijke en kundige leiding was perfect!”

Groetjes Janneke

 

Mariska, YogaTrekking in Parc National Des Ecrins, augustus 2015

Yoga in de bergen
Op een matje
Grootsheid alom
Aardsheid evenzo
Traagheid, vertragen
Rust en ruimte
Een, enkel, eenzaam, ervaren, eigen
Klein, maar zo groot
Keuze te over
Intens, intiem, inicha, oh nee… anicha
Natuur, natuurbeleving in het moment
Gezelligheid, geluk!

Een alfagedicht op de letters van het woord YogaTrekking. Woorden die spontaan op zijn komen borrelen bij het zien van de losse beginletters. Woorden waaraan er nog veel meer kunnen worden toegevoegd. Want de week met Rebecca, Anne en Hayo was veelzijdig. In activiteit, in beleving, in accommodatie, in landschap, in… heel veel dingen.

De gemene deler in al die veelzijdigheid lag voor mij in zorg en aandacht.

Of het nu ging om de yogales die Rebecca zo inrichtte dat deze voor alle deelnemers
-ervaren of minder ervaren- te volgen was, of om de routes die Anne en Hayo dusdanig flexibel gepland hadden dat er al naar gelang weersomstandigheden, loopervaring of calamiteiten (oeps! 😉 ) nog bijgestuurd kon worden, zelfs gedurende de dag.

Daarnaast was het ronduit genieten van het verblijf in AlpeLune. Een heerlijke tuin voor de eerste yogales ’s ochtends. Een heerlijk terras voor een welverdiend drankje bij terugkomst ’s middags. Om nog maar niet te spreken van de heerlijke maaltijden ’s avonds. Op verzoek zelfs glutenvrij. Genieten was het overigens ook van en met de groep fijne mensen!

Alles bij elkaar ingrediënten die ervoor zorgden dat het echt vakantie was!

Dankjulliewel daarvoor en heel graag tot een volgende beleving!

Mariska

 

Nathalie, YogaTrekking in het Parc National Des Ecrins, juni 2015

Out of my comfortzone!

Een yogareis om nooit meer te vergeten!  Yoga en wandelen door de bergen leek mij de perfecte combi. Niet zo’n standaard retraite waar je moet detoxen maar juist een week waarin je actief bent en extra ontspanning zoekt met yoga voor je lichaam en geest.
Het was voor mij de eerste keer dat ik aan de wandel ging in de bergen en dat maakte het in het begin best een beetje spannend.  Maar vanaf nu zal dat zeker niet meer de laatste keer zijn. Ik heb genoten van de super mooie wandeltochten, de yogasessies , meditatie en de fantastische accommodatie ‘Alpelune’. Het was een week die in het teken stond van genieten, de rust voor jezelf en het plezier met de groep, het heerlijke eten, de lieve gastvrije mensen. En ja lieve Hayo, Rebecca en Anne. Zelfs de berghutten zijn een positieve ervaring voor mij. Volgende keer neem ik gewoon mijn slaapzakje mee :).

Dank voor deze bijzondere week die mij heel veel heeft gegeven op meerdere vlakken.

Liefs Nathalie

 

Mathilde, YogaTrekking in Parc National Des Ecrins, juni 2015

Deze week was voor mij een perfecte balans tussen yoga en trekking. Rebecca zorgde voor fijne yoga momenten op prachtige plekken in de natuur, ook zonder yoga ervaring goed te volgen. Waren de yoga lessen de eerste dagen nog wat onwennig, na een aantal sessies niet meer te missen in de dagelijkse routine van die week. Hayo en Anne verrastten mij telkens weer met hun afwisselende wandeltochten door bergen, dalen, watervallen en bloemenvelden van de Ecrins. Dank voor deze heerlijke week!

Groeten Mathilde

 

Carla, YogaTrekking in Parc National Des Ecrins, juni 2015

Yogatrekking, een cadeautje voor mezelf.

Een aanrader! Voor mij was de Yogatrekking een ideale combinatie van inspanning en ontspanning. Ik heb genoten van de prachtige natuur in de Ecrins tijdens de heerlijke wandeltochten die Anne en Hayo voor ons hadden uitgestippeld. En wat was het fijn om de dag te beginnen met een yogasessie van Rebecca met het meest prachtige uitzicht.

Ik heb een hoop energie opgedaan.

En dan niet te vergeten de gastvrije ontvangst en de heerlijke maaltijden bij “Alpe Lune”. Wat een fantastische uitvalsbasis voor deze bijzondere week.

Dank je wel Anne, Hayo en Rebecca.

Liefs, Carla