De werkwijze van YogaTrekking is simpel. Wij willen kwaliteit uitstralen en kwaliteit bieden. Dit doen we voor, tijdens en na de yoga reis. Wij willen dat uw deelname als medereiziger van YogaTrekking niet eenmalig is maar dat u in de toekomst wederom besluit om deel te nemen aan een van onze reizen.

Daarom werkt YogaTrekking uitsluitend met erkend opgeleide tochtleiders en yogadocenten. Erkend staat voor: een opleiding die nationaal of internationaal geaccrediteerd is als beroepsopleiding. Dus bij ons geen interne opleidingen waarbij we onze tochtleiders en yogadocenten zelf opleiden.

Onze tochtleiders hebben allen de 3-jarige opleiding tot International Mountain Leader met goed gevolg afgerond. Al onze tochtleiders zijn uitgebreid opgeleid in EHBO-technieken. Daarnaast zijn ze aangesloten bij UIMLA (Union of International Mountain Leader Association), dit is het internationaal overkoepelend verbond.

Onze yogadocenten hebben allen, met goed gevolg, een teacher training genoten aan een erkende yogaschool in binnen- en/of buitenland met het RYT keurmerk. Ze zijn bekend met de verschillende stijlen van yoga en kunnen desgewenst hun lesstijl aanpassen op de wensen van de groep.

Bij YogaTrekking bent u in goede handen en verzekerd van professionele en gepassioneerde begeleiding.