Eerste yogareis YogaTrekking bij Alpelune groot succes!

Eerste yogareis YogaTrekking bij Alpelune groot succes!

Eerste yogareis YogaTrekking bij Alpelune groot succes!

Zaterdag 13 juni 2015; de start van de allereerste YogaTrekking in de Franse Alpen. Onder leiding van Anne van Galen, Rebecca Denekamp en Hayo Meijer waren we te gast bij het geweldig gastvrije Alpelune. Naast de bovengemiddelde keuken en uitstekende service ook een heerlijke plek om te genieten van de rust in de Ecrins. Een goede basis van waaruit we als groep van 7 deelnemers dagelijks mooie tochten konden maken door de omliggende bergen. Voor sommigen was het de eerste keer in de bergen, sommigen hadden al wat meer ervaring. Ook op het gebied van yoga waren er wat verschillen. Toch is dit gedurende de week totaal geen belemmering gebleken. Sterker nog, gedurende de week ontstond er een mooie groepsdynamiek waarbij er voldoende ruimte was voor het individu en eenieder kon genieten van zijn welverdiende vakantie. En wat hebben we gelachen!!! Met enige regelmaat rolden de tranen over de wangen.

Tijdens de week hebben we 4 dagtochten gemaakt door de directe omgeving van Alpelune. Daarnaast stond er een 3-daagse trektocht op het programma waarbij we overnachtten in comfortabele berghutjes. Dit was voor sommigen de eerste keer. Meerdere dagen op pad in de bergen. Nadat we de hoogstnodige bagage hadden uitgesorteerd en de overbodige zaken hadden achtergelaten bleek het gewicht van die rugzak best nog wel mee te vallen.

‘Voor alles een eerste keer, zelfs het overnachten in een berghut. Maar het is me wel zo enorm goed bevallen dat ik aan het overwegen ben om komende winter ook mee te gaan. Maar dan op sneeuwschoenen’ aldus Nathalie.

De trektocht eindigde weer bij Alpelune waar iedereen nog even rustig kun geniet van de laatste dag in Frankrijk. Sommigen kozen voor de sauna of de hottub, anderen lazen een boek op het terras onder het genot van een goed glas wijn. Aansluitend genoten we van het afsluitend diner van Alpelune waarbij we gezamenlijk konden terugblikken op een heerlijk week.

Van onze kant, willen we jullie bedanken voor jullie aanwezigheid en het plezier dat we gehad hebben. We zien jullie graag terug op een van onze bestemmingen!

Anne, Rebecca en Hayo

 

Klik hier voor meer ervaringen en recensies.