De eerste yoga reis van YogaTrekking gaat van start!

De eerste yoga reis van YogaTrekking gaat van start!

De eerste yoga reis van YogaTrekking gaat van start!

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt. De website, promotie, organisatie en de ontwikkeling van het reisaanbod. Wat een jaar geleden begon als een leuk ideetje is nu realiteit geworden.

Vol trots zullen we starten we op 13 juni 2015 met onze eerste YogaTrekking in de Franse Alpen!

We hebben voldoende aanmeldingen en we bedanken de deelnemers voor hun interesse in YogaTrekking. We zullen jullie verrassen met een week vol schitterende wandeltochten, een meerdaagse trektocht en dagelijks yoga en meditatie op mooie plekken in de bergen. We wandelen door uitgestrekte bloemenweides, hoogvlaktes en zullen ook een paar bescheiden toppen beklimmen. We overnachten in een luxe ecogite en zullen tijdens de 3-daagse trektocht ook 2 nachten in een berghut overnachten. Het belooft een heerlijke week te worden! Wij hebben er enorm veel zin in om deze yoga reis tot een onvergetelijk vakantie te maken. We willen graag laten zien hoe heerlijk en logisch het eigenlijk is om de combinatie tussen yoga en bergen te maken.

We hebben nog een enkele plaats over, dus mocht je nog twijfelen, er is nog een mogelijkheid om samen met ons over twee weken door de Ecrins te wandelen en te genieten van yoga, bergwandelen en trektocht, lekker eten en ontspanning.